Indigo är ett mycket vackert och uttrycksfullt rejält föl, ännu ett lyckat resultat av vårt kvalitativa avelsarbete. Indigo är avlad med tanke på exteriör, gångarter, temperament och storlek.

Indigo´s  härstamning (Cardenas-Escalera) borgar för en häst som kommer att bli en fantastisk ridhäst, med intelligens kombinerat med ett underbart temperament och hög ridbarhet.

Indigo är högrest och korrekt, med spektakulära rörelser och han kommer att bli skimmel. Gissningsvis kommer han att bli runt 170 cm hög som fullvuxen.

Båda Indigo´s föräldrar är flerfaldiga Multichampion på utställning.

Hans mamma Viva VI är ett av Sveriges mest meriterade ston på utställning. Hon är den enda nordiskfödda P.R.E som deltagit på världsutställningen SICAB i Sevilla 2012. Vill du veta mer om Viva VI – besök hennes sida under fliken ”Avelsston”.

Indigo´s pappa Tanteo Mac är flerfaldig Hingstchampion både i Sverige och Norge. Läs mer om Tanteo Mac på: http://www.pepinopre.com/sida1.html

För den som söker en avelshingst av klass, lämpar sig Indigo mycket väl. Hans skönhet går ännu bara att ana, men han blir en sagohäst som de flesta drömmer om.

Indigo kan levereras vid 7 månaders ålder och säljs inskriven i stamboken, vaccinerad, avmaskad, verkad och välhanterad/lastad.

Säljes av oss, Prosus PRE, referenser avseende köp av föl går att få .

Känn dig varmt välkommen att kontakta oss för ett besök och träffa vackre Indigo – kanske just Din drömhäst!